annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

24 UUR LANG* GRATIS MOBIEL INTERNET OP 8 MEI 2016!

Beantwoorden
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Gratis mobiel internet voor Moederdag, de perfecte gelegenheid om intense familiemomenten te vieren en te delen met selfies op sociale media, liefdevolle gedichten via instant messaging, en dat alles op een leuk deuntje in streaming!

Wat je interesses of je ambities ook zijn, je smartphone met toegang tot het internet is je perfecte partner.


Nu je zondag kan genieten van een dag gratis internet, is het de perfecte gelegenheid om een aantal apps uit te testen.

Universal Breathing – Pranayama: Deze perfecte app leert je stap voor stap ontspannen met een trage ademtechniek. Aan een paar minuutjes per dag heb je genoeg om je batterijen op te laden en je zen te voelen.
Beschikbaar via iOS en Android.

Makeup Genius: Zin in een nieuwe look? Supermakkelijk in gebruik en verrassend realistisch: de app neemt een foto, bepaalt de hoofdlijnen van je gezicht en brengt de producten aan.
Beschikbaar via iOS en Android.


MyShopi: Hoe verzamel je alle folders, kortingsbonnen en klantenkaarten van je favoriete winkels en maak je een boodschappenlijstje per winkel, zonder dat je handtas uitpuilt? MyShopi!
Beschikbaar via iOS en Android.

Spotify: Spotify is jouw draagbare muziekbibliotheek: gratis dankzij reclame, of reclamevrij voor 7€/maand het eerste jaar via BASE en met de mogelijkheid om muziek offline te beluisteren.

Gelukkige Moederdag aan alle moeders!

*Dit uitzonderlijk aanbod is alleen geldig op zondag 8 mei 2016 van 0:01 u tot 23:59 u. Alleen het gebruik van nationaal mobiel internet zal niet worden aangerekend. Het gebruik van mobiel internet in het buitenland zal worden aangerekend aan de normale prijs van uw tariefplan. Dit aanbod is alleen geldig voor particulieren en professionele klanten met een BASE-abonnement. BASE behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment stop te zetten.

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

0 Kudos