annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gebruikersregels

Beantwoorden
Valeriane
Leesfanaat
Vragen: 13
Reacties: 0
Welkom in de BASE Community

De BASE Community is een forum waar gebruikers informatie en tips delen, elkaar helpen, suggesties maken en elkaar inspireren over BASE en haar diensten.

Om het aangenaam te houden, vragen we iedereen zich aan volgende gebruikersregels te houden. Zo, weet elke gebruiker wat verwacht wordt en wat je zelf kan verwachten. Door deel te nemen aan deze community, gaat de gebruiker akkoord met deze gebruikersregels en ook met de algemene en bijzondere voorwaarden van BASE Company.

Wat wordt er verwacht van elke gebruiker?

- Een volledig profiel met een toffe gebruikersnaam en avatar. Liefst ook je gsm-nummer zodat de moderators jou snel kunnen helpen, indien nodig.
- Respect en beleefdheid: bijvoorbeeld door anderen te bedanken voor de hulp
- Gelijkheid: iedereen is gelijk, nieuwe gebruikers en ervaren gebruikers
- Medewerking: werk met elkaar en niet tegen elkaar
- Deelname: maak van deze community jouw community door deel te nemen aan gesprekken en anderen te helpen

Wat wordt er niet verwacht?

- Commerciële links naar externe websites en/ of reclame
- Illegaal, incorrect of benadelend materiaal: plaats dus geen links of informatie die illegaal zijn, bijvoorbeeld illegale download websites of jail breaks
- Discriminerend of provocerend gedrag
- Seksueel getinte berichten
- Beledigende berichten
- Overdreven gebruik van leestekens en hoofdletters
- Commentaar zonder toegevoegde waarde
- Persoonlijke informatie die publiek gemaakt wordt, bijvoorbeeld gsm-nummer, adres, simkaartnummer,…

Goed bericht voor een goed begrip

- Belangrijk: zoek eerst naar een antwoord. Indien je het antwoord niet kan vinden, stel je je vraag aan de BASE Community. Zo voorkom je dat dezelfde vraag meerdere keren wordt gesteld.
- Plaats jouw bericht op het forum met het onderwerp dat het best aansluit op jouw vraag of info.
- Schrijf een duidelijke titel voor je bericht. Zo vindt iedereen zijn weg gemakkelijker naar je vraag.
- Post je bericht op één plaats in de community.
- Geef alle informatie waarover je beschikt in jouw bericht, met uitzondering van je persoonlijke gegevens. Dit maakt het gemakkelijker voor de moderators en andere gebruikers.

Omgang met moderators

- Plaats geen bericht waarin je jezelf voorstelt als een moderator of de indruk geeft dat je een moderator bent.
- De communicatie met de moderators gebeurt via de BASE Community. Moderators antwoorden enkel op privéberichten indien ze jou zelf gevraagd hebben een privébericht te sturen of indien er gevoelige informatie wordt doorgegeven.
- Volg altijd de instructies van de moderators. In geval van onenigheid of verduidelijking van de gebruikersvoorwaarden, hebben moderators het laatste woord.

De inschrijving op deze community is gratis. Wanneer je registreert verbinden we jouw emailadres aan jouw sessie. Dit laat ons bijvoorbeeld toe om jou notificaties te sturen wanneer iemand een reactie plaatst. Zo blijf je op de hoogte wanneer iemand jouw vraag beantwoordt of aanvult.
Om ongepaste berichten te rapporteren, klik je op de vlag in de rechterbovenhoek van elk bericht. Vul dan duidelijk de reden in. De moderators nemen dit op.

Alle inhoud die je plaatst op de Community behoort automatisch toe aan BASE Company, die ervoor kan kiezen het te veranderen of verwijderen.
Aan een gebruiker die zich niet houdt aan de gebruikersregels kan de toegang tot de BASE Community geweigerd worden.

Merk op dat deze gebruikersregels kunnen geüpdatet worden zonder verwittiging. We raden je daarom aan om deze regelmatig door te nemen.
0 Likes