annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Community veranderingen in aantocht!

Beantwoorden
VrankenSuzy
Community Manager
Vragen: 8
Reacties: 39

Een jaar geleden is onze BASE Community van platform veranderd. Die verhuis zorgde voor heel wat aanpassingen aan het platform achterliggend. Maar aan de voorzijde van de Community zijn er, naast enkele cosmetische aanpassingen, niet zoveel zaken gewijzigd. Dit hebben we toen bewust zo gedaan om de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk te maken.

Maar nu de tijd is aangebroken om onze Community wat op te frissen en enkele veranderingen aan te brengen!


Veranderingen? Welke veranderingen?

We gaan de komende tijd verschillende aspecten op de BASE Community onder handen nemen. Zo zullen we onder andere de community structuur vernieuwen, de rangen verbeteren en een aantal nieuwe badges introduceren.


Waarmee gaan we van start?

Het eerste dat we onder handen nemen is de community structuur. Hiermee bedoelen we het overzicht van alle categorieën en borden. De komende dagen zal je merken dat er soms vreemde gedragingen merkbaar zijn. Posts die van plaats veranderen, oude categorieën/borden dat verdwijnen en nieuwe categorieën/borden die in de plaats komen.

 

Merk je iets vreemd op? Keep calm.

We zorgen er tijdens de veranderingen uiteraard voor dat jullie hier zo weinig mogelijk impact door ondervinden. Maar dan weten jullie alvast dat panikeren niet nodig is wanneer de BASE Community er even wat vreemd uitziet op bepaalde momenten. Smiley Knipoog


Ben je benieuwd?
Kom binnen enkele dagen zeker eens een kijkje nemen.


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Suzy | Community Manager

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes