annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

De BASE Community is vernieuwd!

Beantwoorden
Nele
Gegradueerd
Vragen: 5
Reacties: 22

Onze BASE Community is verplaatst naar een nieuw platform om nog meer interactie tussen de gebruikers toe te laten/de interactie tussen de gebruikers nog te verbeteren.

 

Je kan de nieuwe presentatie al bekijken en binnenkort zal je verschillende nieuwe functies ontdekken.  Zo zal je bijvoorbeeld de onderwerpen, waaraan je hebt deelgenomen, zien of kan je bepaalde teksten en antwoorden voorbereiden en opslaan.

 

We hebben verder nog enkele andere kleine wijzigingen aangebracht en staan alvast te popelen om jullie deze te laten ontdekken!

 

We raden je aan om te kiezen voor Google Chrome of voor Firefox, of natuurlijk om te surfen via je smartphone, om optimaal gebruik te kunnen maken van dit forum!

 

Wat aanmelden op de BASE Community betreft, verandert er niets voor de gebruikers die met de BASE-klantenzonegegevens inlogden. Degenen die tot nu toe een lokale gebruikersnaam en paswoord gebruikten of degenen die via Facebook inlogden, vernieuwen best hun paswoord. Zij zullen hierover een e-mail ontvangen. Je dient enkel te klikken op :  hulp nodig voor je gebruikersnaam en wachtwoord' en vervolgens de instructies te volgen.

 

Het is mogelijk dat de “Digital Mind” badge van de winnende gebruikers niet meer zichtbaar is. Maar maak je maar geen zorgen, deze is er nog altijd hoorSmiley Knipoog

 

Vervolledig simpelweg je profiel en je ziet deze opnieuw verschijnen. Ook voor onze nieuwe leden is deze badge dus eenvoudig te verkrijgen.

 

Het enige wat je hoeft te doen is uitzoeken welk gedeelte je moet invullen voor deze eerste beloning.

 

Nog een klein detail: de ontvangen en verzonden privéberichten vanop het vorige forum, zijn niet meer zichtbaar.

 

Meld je dus simpelweg aan in de BASE Community, ontdek en deel opnieuw jouw ervaringen met de andere leden!

Nele
Just keep your mind open and suck in the experience
Beantwoorden