annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Nieuwe badges & rangen op de BASE Community!

Beantwoorden
VrankenSuzy
Community Manager
Vragen: 8
Reacties: 39

Een aantal maanden geleden kondigden we aan dat we een aantal dingen op de BASE Community gingen vernieuwen. Het eerste dat we gewijzigd hebben was de community structuur, eind 2018. De verschillende categorieën en borden werden verduidelijkt.

 

Maar dat is zeker niet het enige! Deze week hebben we de nieuwe badges en rangen geïntroduceerd. Neem dus zeker eens een kijkje op je profiel om te zien welke badges jij al allemaal verzameld hebt. Smiley Erg vrolijk

 

Badges kan je trouwens gemakkelijk verdienen door gewoon deel te nemen op de BASE Community. Je verdient badges voor bijvoorbeeld het starten van onderwerpen, maar ook wanneer je oplossingen schrijft of likes krijgt van andere leden, wordt je beloond!

 

Daarnaast hebben we ook nieuwe rangen gecreëerd. We zorgen er met de nieuwe rangen voor dat je als lid van de BASE Community makkelijker in rang kan stijgen en dit door gewoon actief te zijn en bij te dragen op het forum.

 

In de nabije toekomst zullen we nog enkele kleine platform aanpassingen doorgevoeren en ook onze BASE Community e-mails worden in een nieuw jasje gestoken.

 

Heb je deze week een e-mail gekregen van BASE Community i.v.m. abonnementen? Dan willen we je gerust stellen, het gaat niet om spam of nieuwe product abonnementen. Het gaat over activiteiten op de BASE Community zelf. Indien je liever geen BASE Community mails meer ontvangt, kan je deze uitschakelen via de instellingen op je BASE Community profiel of kan je jouw BASE Community account afsluiten.

 


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Suzy | Community Manager

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden