annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Pay by Mobile: raadpleeg en beheer je online aankopen

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602

Koop je regelmatig betalende apps via DOB (Direct Operator Billing)? Dan hebben we voor jullie een handige service waarbij je zelf je verbruik en instellingen kan beheren via de Klantenzone!

Weet je niet wat DOB is?
Via DOB kan je betalende apps (Google Play Store, Playstation store...) aankopen die direct betaald worden via het beltegoed van je prepaid of via de factuur van je abonnement.


Hoe werkt het?
Eenmaal ingelogd in de Klantenzone kies je 'Mijn verbruik' en 'Pay by Mobile aankopen'. Hier krijg je een overzicht van alle aankopen met aankoopdatum en prijs. Ook wordt er aangegeven of je maandelijks aankooplimiet al dan niet is bereikt.


Via 'Pay by Mobile instellingen' aan de linkerkant van de pagina, kan je de instellingen beheren: het activeren van de diensten, een maandelijks aankooplimiet selecteren...


Let op:

  • Als je je simkaart wisselt en hetzelfde nummer behoudt, worden de DOB gegevens van de oude simkaart niet overgedragen naar de nieuwe simkaart. Heb je een abonnement? Dan kan je deze nog wel terugvinden op je factuur indien je factuur gedetailleerd is.
  • DOB en Pay by Mobile is niet voor premium nummers (third-party services).


En nu lekker gaan gaan shoppen in Google Play Store Smiley Tong


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes