annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Avira: antivirus voor je smartphone

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Ben je bang dat er zich een virus ontwikkelt in je smartphone? Je kan je slimme telefoon beschermen met een antivirus programma wat ten strengste aan te raden is!

Avira Free Antivirus is een van de betere virusscanners. Het programma komt heel goed uit de bus bij tests van virusscanners. Het is een uitgebreid en effectief programma, gratis en beschikbaar voor Android en iOS.


Het programma houdt alle activiteiten op je toestel constant in de gaten. Naast het scannen van virussen en andere bedreigingen, beschermt Avira je persoonlijke gegevens.

Het biedt anti-diefstal, dus als je je smartphone verloren bent of wanneer het gestolen is, kan je vanop afstand de inhoud wissen, het toestel blokkeren of een bericht sturen naar de persoon die het vindt. Door gratis registratie met je e-mailadres kan je via de website van Avira ook je toestel terugvinden.


Met de functie 'identiteitsbescherming' kan je controleren of je e-mailadres is gehackt. Ook is het mogelijk om inkomende gesprekken en Trojaanse paarden te blokkeren.

Voor degenen die ondersteuning willen in aanvulling op de bescherming van gegevens is er een Pro-versie beschikbaar voor €7.95.

Houd je smartphone veilig!

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes