annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Citymapper: de ultieme vervoer app!

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602

Vervoer in de stad is niet altijd simpel. Kleine straatjes, veel verkeer, mensen die van hot naar her rennen… Het kan soms best een uitdaging zijn om toch op tijd op je afspraak te komen. Maar, geen nood! Citymapper helpt je die afspraak te halen.

Hoe werkt het? Vul je startadres in en de plaats waar je naartoe wil. Citymapper stelt verschillende vervoersmiddelen voor mèt de geschatte reistijden alsook het aantal calorieën dat je zal verbruiken. Verder biedt de app een aantal leuke functies: informatie over files en openbaar vervoer zijn in real-time data; je slaat je favoriete locaties en adressen op; met ‘Meet me somewhere’ kan je je kaartlocatie delen via Twitter, WhatsApp, sms of email èn, ook wel belangrijk: de app laat je weten of het zonnetje al dan niet schijnt op de plaats van bestemming!

Deze applicatie is beschikbaar voor IOS en Android via https://citymapper.com. Steden waar je deze app kan gebruiken zijn Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Amsterdam, Londen, New York, Berlijn, Parijs, Singapore en nog veel meer!

[video]


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes