annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Een fantastisch oudejaarsavond met de hulp van enkele applicaties!

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Heb jij je voorbereidingen al getroffen voor oudejaarsavond? Met de hulp van volgende applicaties zullen jij en je gasten het nieuwe jaar met succes ingaan!


Wat heb je nodig?

Wat denk je van gezellige achtergrondmuziek? Met Spotify en Deezer kan je van te voren een afspeellijst maken. Geen tijd? Dan laat je de applicaties willekeurige songs afspelen. Als je er liever ook beeldmateriaal bij wilt, gebruik dan Dailymotion of YouTube. Zo kan je de moves van je favoriete artiest nadoen Smiley Knipoog !


Bij oudejaarsavond hoort een lekkere maaltijd. Download Receptenmaker of Smulweb voor de lekkerste recepten. Te gebruiken voor zowel beginnende keukenprinsjes en prinsesjes als voor de meer ervaren koks onder jullie!

Om middernacht wordt er geproost op het nieuwe jaar. Verras je gasten met een zelfgemaakt drankje! De app Cocktail Flow leert je alle geheimen.


En dan kan de avond beginnen! Download enkel nog een countdown applicatie zoals New-Year Countdown 2017 en ambiance is verzekerd Smiley Vrolijk !

Natuurlijk zijn we heel benieuwd naar hoe jullie avond verlopen is! Post je foto's en verhalen van je heerlijke avond! Er zijn verschillende apps die je hierbij kunnen helpen. Denk aan InstaSize, Layout enzovoort...


Wij, de moderatoren van de BASE Community, wensen je een fantastisch Nieuwjaar in goede gezondheid, vol liefde en geluk Smiley Erg vrolijk !

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes
REACTIE (1)
Mikayla
Vrijwilliger
Vragen: 0
Reacties: 2

Thanks for the info i will try to figure it out for more

 

 

 

Toys r us credit card

Beantwoorden
0 Likes