annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Habitica maakt van jouw leven een spel.

Beantwoorden
Ashley
Leesfanaat
Vragen: 61
Reacties: 51

Hou je van games, maar ben je het zo beu om iedere dag dezelfde saaie taken te doen? Goed nieuws, dan heb ik voor jou Habitica! Goede gewoontes aanleren is niet altijd even gemakkelijk, dus waarom niet beroep doen op een leuke app om deze sleur aangenamer te maken?Habitica maakt van jouw leven een echte game. Het spel maakt van jouw dagdagelijkse taken en doelen kleine monsters die je moet verslaan. Hoe meer monsters je verslaat, hoe sneller je vooruit gaat. Maar wanneer je treuzelt, zal je in de game ook achteruit gaan. .

Deze applicatie is zowel beschikbaar op Android en iOS, als in een gewone webbrowser. Ga nog een stap verder met de extensies die je kunt toevoegen. Zo is er bijvoorbeeld Habitica voor Google Chrome waarmee je punten verlies wanneer je onproductieve websites bezoekt, en natuurlijk punten wint wanneer je goed bezig bent!

Je personage wordt sterker dankzij items en wapens die je verdient door je vaardigheden en gewoontes te verbeteren. Wanneer je taken mist zal dat jouw personage ook impacteren.

Een andere leuke eigenschap is dat je zelfstandige taken en vaardigheden ook kan delen met anderen. Je kan je vrienden uitdagen of net samenwerken om dat moeilijke doel te bereiken. Let wel op, wanneer je dan een taak mist, zoals gaan fitnessen, zal de hele groep hieronder lijden.

Al warm? Bekijk deze video en ga ervoor!

What's new?
Beantwoorden
0 Likes