annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Happify, jouw welzijn in één app.

Beantwoorden
Ashley
Leesfanaat
Vragen: 61
Reacties: 51

Zondag is het International Day Of Happiness, een initiatief dat sinds 2012 dankzij de VN wereldwijd gevierd wordt. Ik heb gezocht of het mogelijk is dat onze smartphone ons kunnen helpen in onze zoektocht naar geluk en welzijn. En ja hoor! Ik heb Happify voor jullie getest.

Het begint met een reeks vragen, om te weten wat je ‘werkpunten’ precies zullen zijn en welke oefeningen je hiervoor kan doen. Je kan kiezen om dit alleen te doen, of eventueel in een community om aanmoedigingen en feedback te krijgen van andere leden.

Er zijn verschillende trajecten die je kan doorlopen: “je stress beheren”, “je geesten openen door middel van meditatie”, “jezelf motiveren om te slagen”, “negatieve gedachten overwinnen”, … Je behandelt ieder onderwerp in 4 stappen, met de hulp van spelletjes en uitdagingen. Je moet bijvoorbeeld woorden plakken op de leuke momenten van jouw dag.

Happify is echt verslavend, éénmaal je de eerste missies voltooid hebt, deblokkeer je de nieuwe thema’s die je nog gelukkiger zullen maken. Als je sneller toegang wilt hebben, zal je er wel enkele euro’s aan mogen besteden. Heeft het geluk dan toch een prijs?

Om de verandering van je gemoedstoestand te merken, zal je enkele weken moeten doorbrengen met dit spel. Een groot voordeel is ook dat je er zeker je Engels mee kan bijschaven, daar dit de enige taal is waarin Happify beschikbaar is.

What's new?
Beantwoorden
0 Likes