annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe installeer en verwijder ik een widget op een Android smartphone?

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Widgets, super handige sneltoetsen op het startscherm van je mobiele telefoon die het gebruiksgemak verhogen. Lees ook zeker het artikel 'Widget: wat is het, wat kan je ermee doen en waarom is het zo handig?'.

Vandaag komen jullie te weten hoe je een widget kan installeren en verwijderen op een Android smartphone. Heb je een iPhone? Neem dan een kijkje naar dit artikel!

Download een widget:
Elke smartphone heeft voorgeïnstalleerde widgets. Gebruik je liever widgets die niet automatisch ingesteld zijn, bezoek dan de App Store en kies 'categoriën' en 'widgets'. Je krijgt een overzicht van allerlei applicaties die widgets ter beschikking hebben.


Installeren en locatie kiezen:
Ok, je hebt nu de widget gedownload en je wilt hem installeren. Ga naar één van de homescreens van je smartphone en houd je vinger op het scherm. Een snelmenu zal tevoorschijn komen met alle widgets die vooringesteld of gedownload zijn. Kies de desbetreffende widget en sleep hem naar het juiste startscherm.

Bij sommige telefoons moet je in het applicatieoverzicht naar rechts vegen om de beschikbare widgets te zien en te verslepen.


Verwijderen:
Wil je de widget verwijderen? Geen probleem! Houd je vinger op de desbetreffende widget en sleep hem naar de prullenbak boven of onder in beeld.

Hoe makkelijk is dit?? Smiley Knipoog


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes