annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe installeer en verwijder ik een widget op een iPhone?

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Als je het artikel 'Widgets: wat is het, wat kan je ermee doen en waarom is het zo handig?' gelezen hebt, wil je vast en zeker weten hoe je gebruik kan maken van deze super sneltoetsen! Heb je een Android-toestel, surf dan naar het artikel 'Hoe installeer en verwijder ik een widget op een Android smartphone?'. Heb je een iPhone? Lees dan verder Smiley Tong


Download een widget:
Installeer een app vanuit de App Store. Indien de applicatie een widget heeft, wordt deze in de lijst met widgets geplaatst.

Installeren:
Om de widget op het startscherm van je iPhone te zetten, veeg je van boven naar beneden om het 'Berichtencentrum' te voorschijn te toveren. Scrol nu helemaal naar onder, tot je de knop 'Wijzig' ziet en ga naar 'Niet inbegrepen'. Door op het plusteken te duwen naast de widget, wordt deze automatisch ingeschakeld.


Locatie veranderen:
Wil je de locatie van de widget veranderen? Open het 'Berichtencentrum' en kies 'Wijzig'. Leg je vinger op het pictogram met de drie horizontale streepjes naas de te verplaatsen widget. Sleep de widget naar de plek waar je hem wilt hebben. De overige widgets zullen automatisch opschuiven om plaats te maken.

Verwijderen:
Om een widget te verbergen, open je het 'Berichtencentrum' weer. Druk op 'Wijzig' en klik vervolgens op het minteken voor de widget die je niet meer wenst. Duw op 'Gereed' rechtsboven en de betreffende widget wordt niet meer getoond.

Veel plezier met je widgets! :$

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes