annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Internationale dag van de slaap.

Beantwoorden
Ashley
Leesfanaat
Vragen: 61
Reacties: 51

De internationale dag van de slaap wordt gevierd op 18/03. Het doel is om meer aandacht te besteden aan onderwerpen die gelinkt zijn aan slaap, zoals geneeskunde, educatie, sociale wetenschap en verkeerskunde.

Als community, willen we je graag kennis laten maken met enkele app’s die nuttig kunnen zijn om goed te slapen:
- Sleep as Android (eerste twee weken gratis, erna €2,39)
- Sleepbot (gratis)
- Sleep Time (gratis in het Engels)
- Sleep diary lite (gratis, €2,49 voor de pro versie)
- Sleepfit (gratis in het Engels)

Deze applicaties hebben net dat ietsje meer dan een gewone wekker. Ze herinneren je ook aan het moment wanneer het eigenlijk bedtijd is.

Ze meten de slaapcyclus en maken je wakker op het meest gepaste moment om de lopende cyclus niet te verstoren. Ook zijn er verschillende melodieën waar je uit kan kiezen om je zo ontspannen mogelijk te laten in slaap vallen, en ook zachtjes weer wakker te worden. Je kan ook de kwaliteit en duur van je slaapcyclus beheren, de historiek van je slaappatroon opvolgen en ja hoor, je kan zelfs je eigen gesnurk herbeluisteren indien je snurkt!

Er zijn zelfs applicaties die je kan verbinden met een intelligente lamp, die langzaam licht uitstraalt om je op een natuurlijke manier te wekken. Ook kan je een smartwatch verbinden om comfortabel gebruik te kunnen maken van deze app’s.

Deel jullie ervaringen met deze slaap-app’s. En vergeet zeker niet je klok te verzetten dit weekend, want we slapen een uurtje minder door het zomeruur.

What's new?
Beantwoorden
0 Likes