annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Uitgetest: Swarm en Foursquare

Beantwoorden
BlRGER
Leesfanaat
Vragen: 4
Reacties: 30
• Swarm (Android, iOS en Windows Phone)

Indien je Facebook hebt, weet je ongetwijfeld dat je overal kan inchecken. Als je op een evenement zit, winkels bezoekt, op vakantie bent, kan je je vrienden laten weten waar je je uithangt. Alleen met Swarm is dit nóg leuker. Deze app herkent alle winkels, straten, steden, gebouwen, monumenten, enz. Jij hoeft enkel te klikken en in te checken.

Het leuke aan Swarm is, dat Swarm het een echte competitie van maakt! Per check in, krijg je punten (coins), op het einde van de week krijg je een melding of je al dan niet eerste staat van je vrienden. Ook kan je mayor worden (zeg maar, een virtuele burgemeester van een plaats), dit wordt je als je meer incheckt dan iemand anders op een korte tijd.

Het online platform werd in een mum van tijd populair bij jongeren en is niet meer te missen op iedere smartphone.


• Foursquare (Android, iOS en Windows Phone)

Zin om uit te gaan, iets te gaan eten, ... Maar geen inspiratie? Foursquare to the rescue! Deze app laat alle plaatsen zien in de buurt waar je je bevindt met een hoge score. Scores kan men geven wanneer je deze plaats al hebt bezocht. Wat kan beter, wat is er goed aan, tips voor alle andere bezoekers? Laat het weten d.m.v. een recensie te schrijven.
Foto's kan je ook toevoegen op deze sociaalnetwerksite. Zo geef je een beeld/overzicht wat je hebt bezocht en geef je inspiratie aan alle andere gebruikers.
Het handige aan deze app is dat Swarm en Foursquare samen werken. Zo kan je dus bv. inchecken op restaurant en daarna de recensies lezen op Foursquare.Ikzelf gebruik beide deze apps intensief. Het is gewoon leuk om te laten weten waar je bent, plaatsen te verkennen, om daarna je ervaringen te delen. Smiley Erg vrolijk
Beantwoorden