annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Voor jou getest… Clash of Clans

Beantwoorden
Britt
Leesfanaat
Vragen: 67
Reacties: 11

In dit spel ben je de leider van een dorp barbaren. Het is aan jou om jouw grondstoffen, gebouwen en verdedigingswerken te ontwikkelen en om met jouw manschappen te strijden tegen kobolden of naburige dorpen! Je ontvangt dan goud of elixer in ruil voor jouw inzet.

De multiplayer modus zorgt ervoor dat je lid bent van een clan. Door met je leider en de co-leiders te praten bekom je nuttige adviezen voor de ontwikkeling van jouw dorp en jouw aanvalsstrategie.Supercell stelt dit strategiespel voor in de reële tijd. Je moet dus regelmatig jouw grondstoffen oogsten om te vermijden dat ze geplunderd worden door tegenstanders en om zo snel mogelijk verbeteringen en verbouwingen uit te voeren. Hoe verder je in het spel bent, hoe duurder en trager de verbetering of verbouwing is. Gemotiveerde spelers hebben er geen moeite mee om 3, 5, 10 (of meer!) dagen te wachten tot hun stadhuis naar een hoger level gaat.

Ondanks dit heeft Clash of Clans miljoenen gebruikers. Het is moeilijk om dit spel uit de weg te gaan met zijn wereldwijd succes!

Always happy to help you Smiley Vrolijk
Beantwoorden
0 Likes