annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Voor jou getest… Google Translate

Beantwoorden
Britt
Leesfanaat
Vragen: 67
Reacties: 11
Verwacht niet dat deze app een volledige tekst perfect vertaalt. Woorden kunnen verschillende betekenissen hebben, dus je zal niet zo blij zijn met dit resultaat.

Toch blijft Google Translate een goede tool om je een idee te geven van de algemene inhoud van een tekst. Superhandig als je op vakantie bent en de taal niet spreekt! Je geeft gewoon een tekst naar keuze in en vertaalt deze naar het Zoeloe, Russisch, Georgisch, Baskisch … kortom naar ontzettend veel talen!

Om te vermijden dat je de tekst moet overtypen, kan je deze ook kopiëren vanuit een sms of een e-mail. Ander trucje: als je een foto van de tekst neemt, vertaalt de app wat er op de foto staat. Dankzij de technologische vooruitgang kan de app ook de tekst vertalen die verschijnt voor de lens van je toestel zonder dat je een foto neemt! Waanzinnig!Always happy to help you Smiley Vrolijk
Beantwoorden
REACTIES (2)
Finn0405
Leesfanaat
Vragen: 1
Reacties: 23
In het t.v.-programma 'De Ideale Wereld' maken ze daar graag gebruik van, met alle zotte gevolgen van dien uiteraard. :-D
Beantwoorden
0 Likes
stoutjesdijk
Leesfanaat
Vragen: 0
Reacties: 1
Ik heb die in China gebruikt om borden te vertalen en het werkte echt fantastisch. Ik kon foto's maken van borden op redelijke afstand en dan gewoon lezen wat er stond. Echt super!
Beantwoorden
0 Likes