annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aankondigingen

Aankondiging over BASE Community

BASE Community verdwijnt op 28/01/2022. Meer informatie vind je hier.

Goed om te weten!
Vanaf maandag 24/01/2022 zal je geen nieuwe topics meer kunnen starten of kunnen antwoorden op bestaande posts.
De community is vanaf dan read-only.

Hoe zit dat met de verschillende rekeningnummers van BASE?

Beantwoorden
kurt
Leesfanaat
Vragen: 2
Reacties: 0
als ik mail krijg met factuur te betalen voor : valt het mij op dat de storting op een andere rekeningnummer moet gestord worden dan wanneer ik de betaling
zou doen rechtstreeks vanuit de base online klantenzone. als is er een andere gestructureerde mededeling .

maakt het niet uit welke ik gebruik en gebeurt dan de betaling, of moet ik die gebruiken uit de mail,opdat anders de rekening eventueel blijft openstaan .
0 Likes
REACTIE (1)
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120
Hallo Kurt,

Dat is een hele goede vraag :8!
Wanneer je de betaling via overschrijving wil uitvoeren is het belangrijk dat je dit via het aangegeven rekeningnummer en met de correcte mededeling doet.
Voor overschrijvingen is het rekeningnummer van BASE BE42310134758954.
De gestructureerde mededeling begint met 00 of 000. Daarna volgt je klantennummer + nog 2 unieke cijfers. Je gestructureerde mededeling is overigens altijd hetzelfde.
De combinatie van het rekeningnummer en de gestructureerde mededeling is belangrijk om jouw betaling aan jouw klantgegevens te kunnen koppelen.
Wanneer je de betaling via de klantenzone online uitvoert, is dit inderdaad een ander rekeningnummer. Deze betalingen worden onmiddellijk gekoppeld aan jouw klantgegevens. De mededeling is ook anders dan diegene die je gebruikt bij een overschrijving. Het is een eenmalige unieke code.
Wanneer je de gestructureerde mededeling van je factuur zou gebruiken in combinatie met het rekeningnummer dat gebruikt wordt op de klantenzone, zal je betaling niet correct geregistreerd worden, mocht je dit willen proberen Smiley Knipoog. We zullen in zo'n geval jouw betaling, na ontvangst van een betaalbewijs, manueel moeten gaan zoeken en koppelen aan jouw klantgegevens.
Heb je een specifieke vraag over een van jouw betalingen, dan raad ik je aan contact op te nemen met de klantendienst via 1999.

Groetjes,
Ibi
Ibi | Oud-moderator
0 Likes