annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Klant overleden/Waarom krijg ik opeens een factuur?

Beantwoorden
Highlighted
Leesfanaat
Vragen: 1
Reacties: 0

beste , ik stuur ivm met een factuur die ik onlangs heb gekregen op naam ponjaert jeanne die zou een openstaand bedrag hebben van 188.44 euro , het klantnummer is ___ , mijn vader had toen een base abonnement met telefoon nummer ___ op de factuur staat er een nummer die nooit is gebruikt door mijn ouders en dat is ____ , abonnement is stopgezet geweest telefonisch omdat hij is komen te overlijden in december 2013 , 7jaar later (nu dus!) krijgt mijn moeder opeens een factuur? kan u mij soms wat u leg geven , ps de factuur zal ik niet betalen met duidelijkheid. met vriendelijke groeten fockenier bart.

Beantwoorden
0 Likes
REACTIE (1)
Highlighted
Professor
Vragen: 0
Reacties: 42

Hoi @bart31 

 

 

Ik raad je aan om onze collega's te contacteren via Facebook messenger https://www.messenger.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.messenger.com%2Ft%2FBASE.Belgium, gezien het om persoonlijke informatie gaat Smiley Vrolijk Lukt Messenger niet omdat je geen Facebook hebt? Dan kan je contact opnemen via telefoon op het nummer 1999/+32 486 19 1999.

 

Stuur zeker een berichtje met alle informatie die je hier gaf, alsook de geboortedatum en het volledige adres van de abonneehouder. 

Ik zal alle persoonlijke gegevens, die je in het bericht hebt geschreven, ook verwijderen. Het is namelijk niet zo veilig om deze gegevens op het internet te plaatsen. Hoe sneller ze eraf zijn, hoe beter Smiley Vrolijk 

 

Nog een fijne avond, en ook alvast een fijn weekend gewenst!

Groetjes,

 


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Joyce | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes