annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Als mensen mij bellen, krijgen ze te horen dat mijn nummer niet meer in gebruik is? Wat nu?

Beantwoorden
Ali2170
Leesfanaat
Vragen: 1
Reacties: 0
Beste , mensen proberen mij te bellen en ze krijgen te horen dat "dit nummer niet meer beschikbaar is "

20/4 werkte dit wel en nu nie meer???
Beantwoorden
0 Likes
REACTIES (5)
dreamless12
Leesfanaat
Vragen: 0
Reacties: 1
Beste,,

Vandaag heb ik opeens geen netwerk meer, ik kan niet bellen en als mensen mij bellen wordt er gezegd dat mijn nummer niet meer in gebruik is .
Wat kan ik doen ?
Beantwoorden
0 Likes
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120
Hallo Ali2170,

Voor dergelijke specifieke service vragen kan je beter even contact opnemen met onze klantendienst via (0486 19) 1999. Je kan ons ook contacteren via Facebook, Twitter of chat (via de klantenzone op BASE.be). Op die manier kunnen we je meteen een passend antwoord bezorgen. Niet bereikbaar zijn is toch behoorlijk dringend, denk ik zo.
Via deze weg heb ik helaas geen inzicht in jouw dossier.
Heb je ondertussen een oplossing gevonden? Anders mag je je profiel aanvullen zodat ik via je gsm-nummer je dossier kan terugvinden.

Groetjes,
Ibi
Ibi | Oud-moderator
Beantwoorden
0 Likes
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120
Hallo Dreamless12,

Aj, dat is behoorlijk vervelend.
Heb je een herlaadkaart? Dan kan het zijn dat je nummer niet langer actief is, omdat je al te lang niet meer herladen hebt. Misschien kunnen we je nummer nog activeren, maar dat kan ik zonder gegevens niet bepalen.
Heb je een abonnement? Dan is er mogelijk iets anders aan de hand.
We zullen dit alleszins voor je moeten nakijken. Voor dit soort specifieke vragen kan je dan ook beter even contact opnemen met onze klantendienst via (0486 19) 1999.
Je kan ons ook bereiken via Facebook, Twitter of Chat (in je klantenzone).

Groetjes,
Ibi
Ibi | Oud-moderator
Beantwoorden
0 Likes
SarahSchrijvers
Leesfanaat
Vragen: 0
Reacties: 1

Ik heb dit probleem ook nadat ik pas een nieuwe sim-kaart gekocht heb. Twee personen kunnen mij nooit bellen of berichten sturen (andere personen hebben dit probleem niet). Als je belt, krijg je te horen dat het nummer niet in gebruik is (terwijl ik deze personen wel kan opbellen en berichten sturen). Ondertussen ben ik er ook achter gekomen dat diegene die mij niet kunnen bellen alletwee bij Orange zijn (terwijl andere personen by andere operatoren zijn) en dus vermoed ik dat daar het probleem ligt. Zeer ambetant probleem en ik hoop dat de dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Beantwoorden
0 Likes
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120

Hallo Sarah, 

 

Het klinkt alsof er achterliggend iets niet goed gaat. Via de BASE Community gaan we dat niet kunnen oplossen helaas. Je kan hiervoor best contact opnemen met onze collega's van social media zodat zij hier een dossier voor kunnen aanmaken. Je kan ze een bericht sturen via Facebook of Twitter

 

Groetjes, 

Ibi

Ibi | Oud-moderator
Beantwoorden
0 Likes