annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Geen netwerk in het buitenland

Beantwoorden
Evelyn
Leesfanaat
Vragen: 1
Reacties: 0

Ik heb al verschillende jaren een herlaadkaart bij Base. Ik heb nog nooit netwerkproblemen gehad in het buitenland. Ik zit voor enkele maanden al in Marseille (nooit problemen gehad) en ben nu voor enkele dagen in Lissabon. Toen ik aankwam kon ik nog heel kort iets opzoeken via 4G en daarna had ik helemaal geen netwerk meer. Ik kan niet sms'n, bellen of mijn data gebruiken. De wifi werkt wel. Het uitschakelen van mijn gsm heb ik al verschillende keren geprobeerd. Er gebeurt niets. Ik heb een Samsung Galaxy A3 dus mijn batterij kan ik er niet uithalen. Kan iemand mij helpen aub?

Beantwoorden
0 Likes
REACTIE (1)
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120

Hallo Evelyn,

 

Hopelijk heb je ondertussen een oplossing gevonden. 

Meer tips voor wanneer je in het buitenland bent, vind je via onze website. Via 'Support' klik je op 'Configureer je toestel'. Je kan daar het toestel van je keuze kiezen en doorklikken op 'Buitenland en roaming' voor tips en tricks in verband met het netwerk aldaar.

Mocht dit geen oplossing zijn, kan je altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Je vindt de verschillende kanalen via 'Support' - 'Contact'.

 

Groetjes, 

Ibi

 

 

Ibi | Oud-moderator
Beantwoorden
0 Likes