annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Jouw BASE Community gids

Beantwoorden
ibi
Specialist
Vragen: 6
Reacties: 120

Welkom op de BASE Community!

 

Op de Community kan je terecht met vragen en opmerkingen in verband met alles wat met BASE te maken heeft, smartphones, applicaties enzovoort. Je bent zeker welkom om vragen van andere leden te beantwoorden en meepraten over tal van onderwerpen. Het delen van informatie, tips en digitale weetjes, het kan allemaal!

 

Moderatoren houden uiteraard een oogje in het zeil. We beantwoorden m.a.w. geen vragen van klanten. Heb je een vraag i.v.m. je persoonlijke BASE-account? Dan ben je beter af bij de officiële BASE-kanalen: de klanendienst door te bellen naar 0486 19 1999, sociale media via Facebook/ Twitter of stuur een bericht via je Klantenzone op BASE.be.

 

Wil je meelezen of meedoen? Druk dan snel op ‘registeren’. Je kan een Community-account aanmaken of simpelweg je BASE Klantenzone- of Facebookgegevens gebruiken om in te loggen op de Community. Zo simpel als 1, 2, 3. Smiley LOL

 

Hoe zoek je naar info op de Community?

Een beetje verdwaald op dit forum, of gewoon op zoek naar een bepaald onderwerp? De gemakkelijkste manier is de zoekbalk gebruiken, want deze doet voor jou al het werk.

 

Hoe zoek je naar info op de community.png  

 

 

 

Heb je je antwoord niet gevonden? Maak dan gewoon een bericht aan!

Dat is ook heel eenvoudig! Zodra je je registreert, ga je naar de startpagina van de Community en druk op het gewenste onderwerp.  Kies dan ‘Maak een nieuw topic aan’. Via de hoofdpagina kan je je vragen ook in de groep gooien. Zoek altijd eerst naar een antwoord. Indien je het antwoord niet kan vinden, stel je je vraag op de BASE Community. Zo voorkom je dat dezelfde vraag meerdere keren wordt gesteld. Plaats je bericht op het forum met het onderwerp dat het best aansluit op jouw vraag of info. Schrijf een duidelijke titel voor je bericht. Je mag ook tags gebruiken, zodat je bericht sneller gevonden kan worden door anderen. Zo vindt iedereen zijn weg gemakkelijker naar je vraag.

 

 Heb je je antwoord niet gevonden Maak dan gewoon een bericht aan! 2.png

 

 

 

 

Heb je je antwoord niet gevonden Maak dan gewoon een bericht aan!.png

 

 

Topics worden gerangschikt op basis van titel, aantal reacties, aantal weergaven en op basis van recente activiteit. De topics kan je sorteren zoals je wilt. Houd er rekening mee dat recente onderwerpen zichtbaar zijn aan de rechterkant van de Community. Van daaruit kan je ook andere gebruikers aan een antwoord helpen.

 

qHeb je je antwoord niet 3.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je je antwoord niet 4.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denk eraan dat je reeds heel wat antwoorden kunt vinden op onze Community. Het is dus zeker de moeite om eerst naar een antwoord te zoeken, zoals hierboven uitgelegd. Toch geen antwoord gevonden? In dat geval maak je gewoon een nieuw bericht aan. Om de zichtbaarheid van je post te verhogen, kan je gebruikmaken van labels en tags.

 

Je kan ook een afbeelding, video en smiley’s toevoegen of de opmaak van je tekst wijzigen. Wanneer je klaar bent, druk je op de knop ‘Plaats’. Eens een lid van het forum je post beantwoord, krijg je een melding per e-mail.

 

heb je je antwoord niet 5.png

 

 

 

 

 

 

Reageren op een post

Het is net zo eenvoudig als het aanmaken van een post. Onder het onderwerp waaraan je wilt deelnemen, vind je de knop 'Antwoord'. Klik er gewoon op om antwoord te geven op de vraag.

 reageren op een post.png

 

 

 

 

 

 

Help anderen op de BASE Community en verdien badges!

Om iedereen te motiveren hebben we verschillende rangen en badges die je kan verdienen! De rang is altijd zichtbaar naast je gebruikersnaam, zo weten andere gebruikers wat ze van jou kunnen verwachten.

 

Badges_AcceptedSolutions15.png

Badges_Likes50.png

Badges_Replies5.png

Badges_Topics10.png

Badges_Messageviews120.png

 

 

 


Rangen en badges worden aan elke gebruiker toegewezen op basis van het aantal reacties, gegeven oplossingen en gelezen posts. Ze stellen gebruikers in staat om de kwaliteit van de antwoorden te beoordelen door de rang te controleren en het aantal badges dat men heeft staan.

 

Veel plezier op de Community!

Ibi | Oud-moderator