annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Stopzetten Spotify Premium door Base

Beantwoorden
Johan_S
Vrijwilliger
Vragen: 2
Reacties: 2

Dit weekend verneem ik dat Base de samenwerking met Spotify stopzet op 16 november. Base verkoopt me dit verhaal door te zeggen dat ik daarmee 9,99 euro (voor Spotify Premium) op mijn factuur bespaar.

 

Geldt dat dan ook voor de factuur van november? Ik leg mijn vraag uit.


Base factureert op de 2de dag van elke maand, dus ook op 2 november. Wordt op 2 november wel nog Spotify Premium mee afgerekend voor de volledige maand november, terwijl ik vanaf 16 november automatisch op Spotify Free word gezet?


Als dat zo is, bespaar ik natuurlijk niks, integendeel. Dat zou betekenen dat ik voor een halve maand een volledige maand Spotify Premium betaal aan Base en op 16 november opnieuw mag betalen bij Spotify zelf als ik het wil blijven gebruiken zoals ik al meerdere jaren doe.


Graag jullie antwoord!

Beantwoorden
0 Likes
REACTIES (2)
Pharao_27
Moderator
Vragen: 0
Reacties: 49

Hoi Johan,

 

 

Bedankt voor je bericht.

Dit is de link waarop je alle informatie over spotify via BASE kan terugvinden ==> https://www.base.be/nl/veelgestelde-vragen/opties-diensten/spotify/einde-samenwerking-spotify.html

 

Voor verdere vragen kan dit via de Facebook pagina ==> https://www.facebook.com/BASE.Belgium/

 

Vriendelijke groet,

 

Hari


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Hari | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes
Johan_S
Vrijwilliger
Vragen: 2
Reacties: 2

Dag Hari

mijn vraag ging net over de, volgens mij, onduidelijke informatie waarnaar je me opnieuw verwijst in je link. Misschien is dit forum niet de geschikte plek om een duidelijk antwoord te krijgen, dat schatte ik dan verkeerd in.

In elk geval, bedankt dat je een antwoord postte. Ik stelde dezelde vraag ook aan de klantendienst, maar die vonden het niet nodig om te reageren. Ik trek er mijn conclusies uit. Nog een fijne dag!

Johan

Beantwoorden
0 Likes