annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe je het verbruik via SMS kunt raadplegen wanneer je een MiFi toestel gebruikt

Beantwoorden
Abdel1
Professor
Vragen: 16
Reacties: 286
In een vorig artikel, introduceerde ik de ZTE MiFi MF910. Voor degenen die het nog niet weten, dit apparaatje maakt een WiFi-signaal met behulp van een mobiele dataverbinding via 2G, 3G of 4G, waar je ook bent.Het apparaatje is iets kleiner dan een pakje sigaretten en het heeft een interne oplaadbare batterij.
Verschillende gebruikers kunnen via laptop, smartphone en tablet gelijktijdig gebruikmaken van de WiFi-verbinding die snelheden biedt tot 150 Mbps.Het dataverbruik van de verbonden toestellen kan je ook makkelijk raadplegen. In feite heeft de ZTE MF910 voorgeïnstalleerde software waarmee je tekstberichten kunt verzenden en ontvangen, het toevoegen van contacten enz..Eens het toestel verbonden wordt met een pc of laptop, open je een nieuwe pagina in je webbrowser om toegang te krijgen tot het hoofdmenu.

Om het dataverbruik te kennen ga ja naar het tabblad ‘berichten’ om een SMS te sturen met de boodschap ‘consult’ naar het nummer 1912. Je ontvangt een SMS terug met informatie over het dataverbruik.Nu ken je alle voordelen die een MiFi apparaat biedt en dit in alle veiligheid!

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Abdel | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes