annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Innovatieve manieren voor het gebruik van je smartphone

Beantwoorden
Highlighted
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
De smartphone is niet meer weg te denken. Waar gebruiken we dit toestel het meeste voor? We gebruiken het vooral om te communiceren met vrienden en familie, al dan niet via bellen, e-mail of sociale netwerken. Maar wat kunnen we nog meer doen met onze slimme telefoon? Hier wat ideetjes waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht...

Statief voor je smartphone
Foto's maken met je telefoon, we doen het veel en graag! Maar wat als je een standvastige hand nodig hebt of een groepsfoto wil trekken waar je zelf bij opstaat? Wist je dat er statieven op de markt zijn voor je smartphone?


Afstandsbediening voor tv
Kan je het kastje van de tv niet vinden? Maakt niet uit, je hebt het niet meer nodig! Meer en meer smartphones worden uitgebracht met de mogelijkheid je tv te bedienen met je slimme telefoon. Download gewoon een van de vele apps en zappen maar!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...
Geen spiegel bij de hand op dat o zo cruciale moment? Geen nood! Gebruik gewoon de selfie modus van je camera en stel de zoom in om te focussen. Zet de helderheid op maximaal, zodat je zelfs in een donkere omgeving je eigen reflectie niet hoeft te missen!


Controleer je hartritme
Als je je vinger op de lens en de flits van de camera plaatst, kan een app je hartslag meten. Probeer bijvoorbeeld de gratis app Heart rate plus.

Bewaar je visitekaartjes digitaal
Zoveel visitekaartjes! Je raakt ze kwijt, weet niet meer waar je ze moet laten... Deze oudbollige tijd is voorbij! Neem een foto van het kaartje en laat de gratis app CamCard de informatie voor jou toevoegen aan je contactenlijst.

Gebruik jij je smartphone ook op een innovatieve manier? Laat het ons weten!

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Kudos