annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aankondigingen

Aankondiging over BASE Community

BASE Community verdwijnt op 28/01/2022. Meer informatie vind je hier.

Maak je smartphone slimmer met deze gadgets.

Beantwoorden
Ashley
Leesfanaat
Vragen: 61
Reacties: 51

We noemen het een ‘smartphone’, maar is onze phone wel echt zo smart? We gebruiken hem om social media te bekijken, muziek te beluisteren, spelletjes te spelen, … Veel intelligentie is hier niet voor nodig. Toch kunnen we met deze kleine computer erg indrukwekkende dingen doen, waar we niet altijd bij stil staan!

Stel je voor dat je je auto kan terugvinden met je smartphone, je voordeur kunt openen zonder sleutel, je gezondheid in de gaten kan houden,… Dat zou toch super zijn?

Die ‘zou’ kunnen we beter vervangen door ‘is’, want met de volgende gadgets spice je je smartphone helemaal up.

Hone
Het is altijd hetzelfde; je bent gehaast en je hebt je sleutels onmiddellijk nodig. Onze sleutels hebben het prachtige talent om net op dat moment te verdwijnen. Gedaan hiermee! Met Hone spelen ze geen verstoppertje meer. Je maakt het apparaat vast aan je sleutels en via de app op je smartphone druk je op ‘zoek’. Dan hoor je een piepend geluid en licht Hone op. Erg handig!


Pico Genie A100
Die grote, zware projectors zijn zo verleden tijd. Dit is dé projector die jij nodig hebt!
Hij is maar even groot als een iPhone en je projecteert met dit toestel een beeld van maar liefst 60 inch! Ook zijn er ingebouwde speakers, waarmee je dus ook geluid kan afspelen tijdens je presentatie. Klik je iPhone in de Pico Genie en presenteren maar!


Medisana ThermoDock
Deze thermometer verbind je met je smartphone. Via de app heb je een overzicht van je lichaamstemperatuur en zie je onmiddellijk of je koorts hebt. Ook houdt de app je geschiedenis bij.


Vul de Thermodock aan met de Withings bloeddrukmeter om je gezondheid optimaal in de gaten te houden.



Dit zijn maar slechts enkele voorbeelden van de zovele gadgets die je kunt gebruiken. Gebruik jij gadgets?

What's new?
Beantwoorden
0 Likes