annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Smart home, ons huis wordt steeds intelligenter

Beantwoorden
Debby
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602
Eerst waren er smartphones, toen tablets, gadgets, smartwatches ... Alles om ons leven makkelijker en makkelijker te maken. Om het ons nóg makkelijker te maken is ons huis nu ook heel intelligent geworden!

Natuurlijk was onze woning al vrij slim, denk maar aan domotica, maar nu kan je vanop afstand van alles regelen. Ben je onderweg naar huis en verlang je naar een warme, gezellige woonkamer? Gebruik je smartphone om de thermostaat hoger te zetten! Zin in een lekkere koffie, maar nog te moe om uit je bed te komen? Je telefoon laat de koffie alvast pruttelen! Een wasje vergeten aan te zetten en je bent al op je werk? Geen zorgen, je gsm zorgt ervoor!


Het is wel zo dat je hier slimme apparaten voor nodig hebt, een koelkast uit de jaren stillekes zal niet reageren op het verzoek van je gsm! Ieder merk heeft zijn eigen app. Dus als je een airconditioning hebt van Samsung en een televisie van Philips, heb je van beide merken de app nodig.

Lijkt je dit lastig? No worries! Er is een app ontwikkeld die de applicaties van de verschillende merken samenbrengt. Meer hierover in het artikel If This Then That (IFTTT), connecteer je favoriete apps!

”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Ex-Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Likes