annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aankondigingen

Aankondiging over BASE Community

BASE Community verdwijnt op 28/01/2022. Meer informatie vind je hier.

Goed om te weten!
Vanaf maandag 24/01/2022 zal je geen nieuwe topics meer kunnen starten of kunnen antwoorden op bestaande posts.
De community is vanaf dan read-only.

Verander jouw smartphone in een virtual reality bril.

Beantwoorden
Britt
Leesfanaat
Vragen: 67
Reacties: 11

In tegenstelling tot wat je denkt, is dit helemaal niet duur. Je hoeft enkel de onderstaande twee stappen te volgen om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit Smiley Knipoog


  • Een virtual reality bril kopen. De lenzen van deze bril werken zoals een vergrootglas. Je dient gewoon de adapter aan te sluiten en jouw smartphone in de bril te plaatsen. De prijs van deze brillen valt goed mee, omdat enkel de lenzen van goede kwaliteit moeten zijn. Als jouw smartphone een full hd-resolutie heeft, is dit nog beter. Er zijn wel aanzienlijke prijsverschillen in deze brillen. Mocht je het gewoon eens willen gezien hebben, dan kan ik de Archos VR Glasses aanraden. Deze kost slechts 26,99 euro en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als je meer wil investeren, is er de Samsung Gear VR aan 99,99 euro.

  • Een app downloaden. Nu moet je enkel nog een app installeren om te kunnen genieten van de virtuele realiteit. Voor Android-gebruikers is Cardboard een goede app. Hier worden de compatibele apps verzameld. Als je iOS gebruikt, raadpleeg je best VRCodex. Zo bekom je een overzicht van alle apps.

[video]

Heeft iemand van jullie dit al uitgetest? Wat vonden jullie van deze ervaring?

Always happy to help you Smiley Vrolijk
0 Likes