annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

De Samsung Galaxy S7: een echt technologisch vernuft!

Beantwoorden
Episch
Vragen: 88
Reacties: 602

De Samsung Galaxy S7 komt binnenkort op de markt.

Dit nieuwe model heeft dezelfde afgeronde hoeken als de Samsung S6, echter is de afwerking meer elegant en zijn de randen naar binnen gebogen waardoor het een meer comfortabele grip heeft.

De S7 heeft een diagonale afmeting van 13 cm. Het Edge model is iets groter met een diagonale afmeting van 14 cm.

Het toestel is 50% sneller dan zijn voorganger dankzij de octa-core processor, 4G RAM geheugen, de A3000/ 3600 batterij (afhankelijk van het model) en het besturingssysteem: Android Marshmallow 6.

De resolutie van de camera gaat ten opzichte van de S6 omlaag, van 16 megapixel naar 12 megapixel maar omdat het een ‘dual pixel’ camera betreft (grotere pixels), kunnen er veel betere foto’s gemaakt worden bij weinig licht en kan de lens heel snel en nauwkeurig worden scherp gesteld.

Dit nieuwe model biedt vele andere kleine innovaties zoals de 200GB SD-kaart, de Always On technologie en de Gear VR headset. Het toestel is ook voorzien van IP68 certificering en bestand tegen water tot een diepte van 1.30 m.

Beschikbaar vanaf 8 maart als pre-order in de BASE-shops (officieel vrijgegeven 11 maart). Meer info over de voorwaarden: https://www.base.be/fr/mobile/gsm-tablettes/samsung-galaxy-s7.html


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Debby | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

Beantwoorden
0 Kudos