annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aankondigingen

Aankondiging over BASE Community

BASE Community verdwijnt op 28/01/2022. Meer informatie vind je hier.

Een tip om het geheugen van je Samsung of iPhone (4/4S) op te frissen

Beantwoorden
Britt
Leesfanaat
Vragen: 67
Reacties: 11
Door de tijd en het veelvuldig gebruik van onze toestellen kunnen deze minder vlot werken.

Er bestaat een eenvoudige en snelle manier om de programma’s, die op de achtergrond blijven lopen, te sluiten zodat je over meer geheugen beschikt.

De Samsung-smartphones en -tablets hebben een ingebouwde sneltoets in de Android-omgeving. Je dient enkel op de Home-toets te drukken en er verschijnt een menu met de knop “alles sluiten”. Als je hier op klikt, worden de actieve programma’s beëindigd.

De iPhone-gebruikers moeten de vergrendeltoets enkele seconden indrukken tot er bovenaan het scherm de optie verschijnt om het toestel uit te schakelen. Druk dan gedurende een tiental seconden op de Home-toets zonder het scherm aan te raken. Je keert dan terug naar het welkomscherm.

Voor de twee toestellen bestaan er ook apps om de ruimte en het geheugen van je toestel te beheren. Onze collega, Redouan, testte de app “Battery doctor” en vond deze heel eenvoudig om te gebruiken (beschikbaar in de Playstore en Appstore).

Een andere tip om de programma’s af te sluiten en het geheugen van je toestel op te frissen is om het volledig uit en weer aan te schakelen. Dit is de snelste en handigste methode.

In afwachting van jullie tips en oplossingen hoop ik dat deze methodes nuttig zijn voor jullie.
Always happy to help you Smiley Vrolijk
Beantwoorden
0 Likes