annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Je voicemail beluisteren via een andere telefoon of in het buitenland

Beantwoorden
Leesfanaat
Vragen: 67
Reacties: 11
In België bel je het nummer 1933 om jouw voicemailberichten te beluisteren vanaf jouw smartphone.

Via een ander toestel of een buitenlands netwerk, bel je naar het volledig nummer, dus +32486191933. Vervolgens moet je de pincode intoetsen om jouw berichten te kunnen beluisteren. Deze pincode moet eerst ingesteld worden in België. Hiervoor bel naar 1933 en kies je optie 9, 1 en 3.

Als je verschillende keren een foutieve pincode ingeeft, wordt de voicemail geblokkeerd uit veiligheidsoverweging. Je kan steeds jouw pincode van de voicemail kiezen of wijzigen in jouw klantenzone of via de MyBASE app. Je kiest dan voor ‘Instellingen’, en dan ‘voicemail’.Ken je je pincode niet meer? Bel naar +32486191933 en druk twee keer op het sterretje. Je ontvangt de code via sms.

Je kan jouw berichten ook beluisteren via de Visual Voicemail app. Met Android gebruik je hiervoor mobiele data. Je kan de instellingen van de app aanpassen als je dataverbruik in het buitenland wenst te vermijden.

Goed om te weten: wegens technische redenen is jouw voicemail altijd actief als je in het buitenland bent. Een bericht ontvangen op jouw voicemail is gratis. Als je jouw berichten controleert, wordt dit aangerekend als een oproep naar België.
Always happy to help you Smiley Vrolijk
Beantwoorden
0 Likes