annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tip: sluit alle apps om je iPhone-batterij te sparen. Juist?

Beantwoorden
Ashley
Leesfanaat
Vragen: 61
Reacties: 51
Er doen vele geruchten de ronde dat het een goed idee is om je apps op je iPhone geforceerd te sluiten of niet, maar wat is nu waar?

Multitasking werd ontworpen om snel te kunnen navigeren tussen de verschillende apps op het iOS-apparaat. Het gebruik van de app wordt bewaard in het geheugen, waardoor je snel tussen de apps kunt wisselen.
Dit doe je simpelweg door te dubbelklikken op de homeknop en vervolgens naar links en rechts te vegen om de gewenste app te zoeken. Je kunt de app meteen openen door erop te tikken of naar boven vegen om het te sluiten.Apple heeft het oorspronkelijke idee van multitasking behouden en karakteriseert zo het gebruik van de iOS-apparaten. Bekend voor hun gevoel voor innovatie, is er in zowel iedere iOS-update een verbetering voor deze functie en de batterijduur. Ook worden er steeds nieuwe functies toegevoegd aan multitasking, zoals het gebruik van twee apps tegelijkertijd, of een app geminimaliseerd houden om beide apps in beeld te hebben.

Wanneer je een app geforceerd sluit via multitasking, wordt deze uit het geheugen van je iOS-apparaat gehaald. Wanneer je de app opnieuw opent, zal deze dus volledig opnieuw geladen moeten worden. Dat vergt meer energie dan je ermee bespaart!

Het is geen slecht idee om alle apps in je multitasking regelmatig te sluiten, maar je maakt hier best geen gewoonte van.

Wil je meer info over multitasking op iOS? Kijk dan zeker hier.
What's new?
Beantwoorden
0 Likes