annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Aankondigingen

Aankondiging over BASE Community

BASE Community verdwijnt op 28/01/2022. Meer informatie vind je hier.

Goed om te weten!
Vanaf maandag 24/01/2022 zal je geen nieuwe topics meer kunnen starten of kunnen antwoorden op bestaande posts.
De community is vanaf dan read-only.

We hebben de Samsung Galaxy J1 voor jullie getest!

Beantwoorden
Abdel1
Professor
Vragen: 16
Reacties: 286

De Samsung Galaxy J1 is een Android-smartphone met relatief krachtige hardware. Samsung wil met de J-reeks kwalitatief goede telefoons gaan aanbieden voor betaalbare prijzen.Vanuit een technisch oogpunt maakt de Samsung Galaxy J1 gebruik van Android 5.1.1 als besturingssysteem en is ook 4G compatible.Het toestel beschikt over een krachtige 1,3 GHz Quad-Core processor, een intern geheugen van 8 GB en de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart tot 128 GB.

Naast zijn 4,5 inch scherm met een resolutie van 800 bij 400 pixels, beschikt de J1 over 2 camera's, waardoor je met deze budget smartphone ook prima selfies kunt maken en kunt videochatten. Met de 5-megapixelcamera achterop kun je ook foto's maken van alle belangrijke momenten!De levensduur van de batterij is ook erg goed voor een low-budget smartphone. De J1 is dus ideaal voor iemand die vertrouwd wil geraken met een smartphone!

Wil je dit toestel aan een zeer voordelige prijs en met een fikse korting, bezoek dan onze website of een BASE-shop in je buurt.


”https://community.base.be/html/assets/Base-logo-small.png?version=preview”Abdel | Moderator

Maak kennis met de moderatoren en ontdek meer over de werking van onze community .

0 Likes