annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

iPhone 7: innovatief of een teleurstelling?

Beantwoorden
Leesfanaat
Vragen: 73
Reacties: 13
De iPhone 6s is al enkele maanden tijd en dat betekent dat het Appleteam al volop aan het werken is aan de nieuwe iPhone 6c, maar volgens geruchten zou er ook een iPhone 7 kunnen volgen.

Er is nog niets bekend over de nieuwe iPhone, maar de geruchtenmolen is al volop aan het draaien. Hier kan je de info lezen die al gedeeld werden door ‘Apple Insider’ en ‘Trendforce’.

Volgens enkele bronnen zou de iPhone 7 in de verte niet meer lijken op haar voorganger, de iPhone 6s.Zo zou de camera veel gevoeliger zijn waardoor er mooiere en betere foto’s genomen kunnen worden. Apple heeft nu ook haar eigen ingenieurs ingezet om zelf energiezuinige beelden te ontwikkelen zodat ze niet meer afhankelijk is van haar leveranciers.


Volgens geruchten zou de nieuwe iPhone ook geen aansluiting meer hebben voor een hoofdtelefoon. Wie dacht zo niet meer in alle stilte van zijn muziek te kunnen genieten, is ook fout. Apple heeft namelijk een nieuw systeem ontwikkeld waarbij je muziek kan beluisteren via de ‘Ligthning’ (poort om jouw iPhone op te laden én met de Bluetooth headset die je zal krijgen bij de nieuwe iPhone.

Li-Fi zal Wi_fi vervangen, waardoor je 10 keer zo snel zal kunnen downloaden!En er worden nog andere nieuwe features verwacht. Denk maar aan verbeteren van de vergrendeling, een A10 chip om de autonomie van het toestel te vergroten en het vervangen van de homebutton door de ‘Force Touche’ technologie, zodat het hele scherm benut kan worden.

Wat verwacht jij van de nieuwe iPhone 7?
Who's that girl? It's Thalia!
Beantwoorden
0 Likes